Back to All Events

Haderslev Domkirkes drengekor gæster Roskilde Domkirke

Dirigent: Henrik Skærbæk Jespersen
Organist: Kristian Lumholdt
Musik af bl.a. Mozart, Mendelssohn, Grieg og Stanford.
Kl. 14.30 - 16.00. Gratis adgang.Koret er et blandet drenge- og mandskor, der består af 55 sangere i alderen 9-58 år. Koret har i løbet af kort tid markeret sig som et stærkt, populært og efterspurgt drengekor.
Målet er at skabe et kor, der i kraft af et stærkt fællesskab får gode musikalske og sociale oplevelser. Der holdes korprøver flere gange om ugen, både som fællesprøver, i særskilte stemmegrupper og endvidere modtager drengene undervisning i solosang.Koret har inspillet to cd’er og er i gang med optagelserne til en jule-cd, der udkommer i efteråret 2016.
I forbindelse med korets rejse i 2014 sang de koncerter i bl.a. Københavns Domkirke, Helsingør Domkirke og deltog i Sveriges største korfestival med en koncert i en fyldt Lunds Domkirke. Ligeledes i 2014, opførte koret hele Händels Messias i hhv. Haderslev og Slesvig Domkirke. I oktober 2015 gik rejsen til Wien, hvor de sang koncerter på Schönbrunn Slot, i Stephansdom og udvekslede med Wiener Sängerknaben. Nytårsnat 2016 sang Haderslev Drengekor året i gang på DR1 ved den TV-transmitterede nytårsgudstjeneste fra Haderslev Domkirke.

Earlier Event: December 20
Ad Libitum BrassBand