Back to All Events

Masterclass med Elisabeth Holte

Lørdag d. 8. november 2014 kl. 10-12 og 12-14. Gratis adgang, kræver tilmelding.

Intensivt korarbejde med en sand mester inden for genren, Elisabeth Holte, som til daglig dirigerer Uranienborg Vokalensemble i Oslo.

Masterclass for organister, musikledere og dirigenter


Masterclass med Elisabeth Holte, Oslo
- kom, lyt og se Aftensang - hør resultatet
Hvis du allerede oplevede Elisabeth Holte i efteråret 2013 sammen med Domkirkens Pigekor, så ved du, at her er der tale om en overordentligt korkapacitet, som ikke går på kompromis. Elisabeth Holte er mester i klangarbejde og arbejder utrætteligt og koncentreret på en fantastisk skøn og imødekommende måde med sangerne og musikken. Hun er en efterspurgt gæstedirigent i store dele af verden, og det forstår man godt, når man har oplevet hendes intense, koncentrerede måde at arbejde med sangerne på.
Elisabeth Holte dirigerer til daglig Uranienborg Vokalensemble www.uravok.no Roskilde Synger vil give jer, der selv arbejder med børne- og ungdomskor, det tilbud, at I kan komme og være tilhørere ved workshoppen, hvor I vil kunne opleve Elisabeth Holtes inspirerende arbejde med Pigeog Drengekoret på nærmeste hold. Desuden kan korene opleves under Elisabeth Holtes direktion ved aftensangen i Domkirken dagen efter.

Tider og datoer Masterclass Lørdag d. 8/11 kl. 10-12 kl. 12-14 i Domkirken
Aftengudstjeneste Søndag d. 9/11 kl. 17 i Domkirken D
eltagelse er gratis, men lørdagen kræver tilmelding på mail@ghitajohansen.dk senest d. 5. november.
Repertoire Britten: Festival Te Deum Stanford: Tre motetter

Earlier Event: October 3
Korlederkursus - stemme og krop
Later Event: November 9
Aftengudstjeneste i Domkirken