Back to All Events

Syng foråret ind!

  • Byens Hus Stændertorvet Roskilde, 4000 Denmark (map)

 

'Syng foråret ind!' Sådan lyder opfordringen påny fra Vor Frues Sangkor og Roskilde Synger, der indbyder alle til at komme i Byens Hus onsdag den 26.april kl 19.30. 

Her vil Hanne Tofte Jespersen lede en stribe fællessange, som alle kan synge med på. Vor Frues Sangkor optræder med kormusik. Koret er et blandet kor med et bredt repertoire. Koret 'backer' fællessangen i Byens Hus og synger derudover bl.a. danske og svenske folkesange og -viser,  Lennon-/McCartney numre, afrikanske sange og sange, som inddrager publikum, så alle kan opleve glæden ved at synge sammen med andre. Koret blev stiftet i Sangens År 2008 som en forening, der engagerede Hanne Tofte Jespersen som dirigent. I efteråret 2015 meldte sangere fra det tidligere Ramsø Sangerne sig ind i Vor Frues Sangkor, som har hjemsted i Vor Frue og nu har ca 30 medlemmer.

Roskilde Synger og Vor Frues Sangkor står bag arrangementet i den gamle byrådssal. Der er gratis adgang fra kl 19.15; arrangementet varer til ca 20.45.

facts: musikalsk ledelse Hanne Tofte Jespersen. Øvrige medvirkende: Vor Frues Sangkor. Gratis adgang - alle er velkomne.