Back to All Events

Et symfoniorkester kommer til Roskilde

Copenhagen Phils 70 musikere strømmer ud på Sjælland for at fylde sjællandske byer med musik – og sprede musikalske glæder ud til både store og små.

Et symfoniorkester har mange strenge at spille på, og vi spiller på dem alle sammen, når vi indtager sjællandske byer og sender musikken ud til både børn og unge, hospitaler, plejehjem, erhvervslivet, familier og bedsteforældre. Vi slutter af med en stor og festlig koncert – for hele familien.

Onsdag d. 7. juni kommer orkestret til Roskilde og til den store koncert om aftenen i Byparken opføres bl.a. Morgensang fra N. W. GadesElverskud samt Kølig det lufter af Svend E. Werner. For at det bliver så festligt som muligt, er der brug for så mange glade og musikalske korister som muligt. Vi håber, I kan finde tid og lyst til sammen med det store symfoniorkester at opføre de to sange.

Et symfoniorkester kommer til byen bliver til i tæt samarbejde med lokale kommuner, musikskoler og erhvervsvirksomheder ud fra et fælles ønske om at skabe uforglemmelige oplevelser, der fæstner sig i hukommelsen hos byens borgere, store som små.

Praktisk info er som følger:

Lydprøve onsdag d. 7. juni i Byparken kl. 17.00 sammen med orkestret

Koncert samme sted kl. 19.00

Dirigent: Jakob Hultberg

Syngende konferencier: Michael Carøe

Earlier Event: May 19
STEMMER I FOLKEPARKEN
Later Event: June 12
Sigurds Danmarkshistorie