Går du i 0.-2. klasse og vil du synge i et ambitiøst kor?

Vi optager løbende nye medlemmer til koret, kontakt os for tilmelding her

I spirekoret kan man synge sammen med andre drenge og piger, man kan få lov at lege med sin stemme, og bruge kroppen, ørerne, fantasien og stemmen til at indtage musikkens verden.

Spirekoret er en musikalsk legestue, der fungerer som forskole til Domkirkens øvrige kor for piger og drenge. Koret varetages af Sangkraftcenter Roskilde Synger i et samarbejde med Roskilde Domkirke.

_G6C7904.jpg
 

I Spirekoret er sangglæde og udvikling af hele barnets musikalitet i fokus, hvilket giver en positiv betydning fremadrettet - hvad enten barnet fortsætter i Domkirkens Børnekor eller i andre musiske sammenhænge.

Jeg vil lære mine børn musik, fysik og filosofi, men vigtigst er musikken for i musikken og alle kunstarter ligger selve nøglen til læring.
— Platon

 

Vi arbejder ambitiøst for gennem leg at opnå musiske færdigheder. Vi ser stemmen som et instrument, der kan udfoldes og udforskes, når børnene leger sig til læring. Vi kobler sang med andre musikfaglige discipliner som fx hørelæreundervisning, for at opnå en god musikalitet i en tidlig alder. Spirekoret forventes at deltage ved få årlige koncerter og ved særlige lejligheder i Roskilde Domkirke. 

Praktisk information: 

Korundervisningen foregår i Konventhuset i Roskilde Domkirke.
Hver onsdag kl. 16.00 – 17.15.
Underviser: Christina Bovin                                                                                             Det koster 600 kr. pr. halvår at gå til spirekor.